Όροι Χρήσης του blog 24ώρες

Η ιστοσελίδα "24ώρες", από εδώ και πέρα "η ιστοσελίδα", δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μια ανεξάρτητη και ολόπλευρη ενημέρωση από την Ελληνική και ξένη ειδησεογραφία.

Noμοθεσία.
Η ιστοσελίδα τηρεί την νομοθεσία που καλύπτει την πολιτική δημοσίευσης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα καθώς και όλες τις διεθνείς συμβάσεις που διέπουν αυτήν.

Πολιτική δημοσίευσης.
Η ιστοσελίδα ενθαρρύνει την αποστολή και δημοσίευση άρθρων,κειμένων,δελτίων τύπου που προάγουν την Δημοκρατία,τον πολιτισμό,τις τέχνες,τον αθλητισμό,την οικολογία και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.Κείμενα που αποστέλλονται στην ιστοσελίδα και δεν εναρμονίζονται με την καλώς εννοούμενη προαγωγή του δημόσιου λόγου θα αποκλείονται.Η ιστοσελίδα ΔΕΝ δημοσιεύει κείμενα ξενοφοβικού, ρατσιστικού, εθνικιστικού,ομοφοβικού περιεχομένου ή ρητορικής μίσους και τα οποία στρέφονται εναντίον άλλου έθνους,φυλής,θρησκεύματος ή κοινωνικής ομάδας.Η ιστοσελίδα ,στα πλαίσια της πολιτικής δημοσίευσης και σεβασμού της νομοθεσίας,δεν δημοσιεύει κείμενα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και χωρίς τη συγκατάθεση των δημιουργών τους.Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που ενδεχομένως συγκαταλέγονται στην ιστοσελίδα έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.

Αποποίηση ευθυνών.
Η ιστοσελίδα χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και σαφήνεια, τόσο ως προς τη χρονική εγγύτητα, όσο και ως προς την πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα αυτού.Η ιστοσελίδα δεν δίνει κανενός είδους επιστημονική άποψη,βοήθεια ή συμβουλή παρόλο που δημοσιεύει ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών κειμένων,παρ'όλα αυτά η ιστοσελίδα ελέγχει το σύνολο των ειδήσεων,ώστε κάθε είδηση να προέρχεται από διασταυρωμένες και έγκυρες πηγές.

Φιλοξενία κειμένων από συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.
Αρκετές από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Η ιστοσελίδα δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.Οι επισκέπτες για οποιαδήποτε πληροφορία θα πρέπει να απευθύνονται στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες για περισσότερες διευκρινίσεις.

Διαφημίσεις.
Η ιστοσελίδα δημοσιεύει διαφημίσεις που ανταποκρίνονται στη θεματολογία του και δημοσιεύονται καθαρά για ενημερωτικούς λόγους.Κατά καιρούς η ιστοσελίδα εξετάζει και ελέγχει το περιεχόμενο τους,είναι δυνατόν να αποκλείσει εκείνες τις διαφημίσεις που δεν ανταποκρίνονται στα κριτήρια και τη θεματολογία του.Η ιστοσελίδα δεν αποκομίζει χρήματα από τις διαφημίσεις και για αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κερδοσκοπικού ή εμπορικού χαρακτήρα.

Σχόλια των αναγνωστών της ιστοσελίδας.
Η ιστοσελίδα δημοσιεύει σχόλια και παρατηρήσεις των αναγνωστών του σε κάθε του είδηση.Η χρήση αυτής της υπηρεσίας θα πρέπει να γίνεται με κανόνες και όρους που διέπει την περαιτέρω διερεύνηση και εμπλουτισμό των ειδήσεων μας με περισσότερες πληροφορίες.

Στατιστικά στοιχεία
 Η ιστοσελίδα κάνει χρήση στατιστικών στοιχείων που έχουν να κάνουν με την επισκεψιμότητα των αναγνωστών του.Η ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δεν συλλέγει στοιχεία, που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά δεδομένα ή στοιχεία αναγνωρισιμότητας της ταυτότητας των επισκεπτών του.

Χρήση της ιστοσελίδας.
Καμιά πληροφορία την οποία αποκτά ο χρήστης από την ιστοσελίδα  και τις υπηρεσίες της, δεν δημιουργεί καμία εγγύηση ή υποχρέωση της ιστοσελίδας, εφόσον αυτή δεν έχει προβλεφθεί στους παρόντες όρους χρήσης.

Συνεργασία με αρθρογράφους
Η ιστοσελίδα συνεργάζεται με αρκετούς γνωστούς αρθρογράφους, οι απόψεις τους δεν σημαίνει ότι αποτελούν και θέσεις των διαχειριστών της ιστοσελίδας, αλλά εκφράζουν αποκλειστικά τους συνεργάτες μας.

Επικοινωνία
Για να επικοινωνήστε με την ιστοσελίδα χρησιμοποιείστε το email:24oresblog@gmail.com ή την σελίδα μας στο facebook,όπου μπορείτε να χρησιμοποιείστε και την εφαρμογή για απευθείας τηλεφωνική κλήση.

Αποδοχή των όρων τoυ blog.
Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης.Ο αναγνώστης κατανοεί και αποδέχεται τους παραπάνω όρους της ιστοσελίδας.
24ώρες - η Λέσβος μ'ένα κλικ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου