Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Λέσβου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ "ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ"
Το Υπουργείο Παιδείας σκοπεύει να προχωρήσει στην κατάργηση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε., όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο (44506 /Δ4/02-04-2013) που απέστειλε στους Περιφερειακούς Διευθυντές Π.Ε. & Δ.Ε. Εκπαίδευσης, το οποίο σας επισυνάπτουμε για ενημέρωσή σας.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εξαγγέλλει τρίωρη στάση εργασίας (τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής) την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.
προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας , για την απαράδεκτη εγκύκλιο του Υπουργείου που αφορά στη μείωση των οργανικών θέσεων. Οι Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Λέσβου αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 12:30.
Όλοι στις 12:30 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου. Όχι στο «κούρεμα των σχολείων» Οι μαθητές δεν είναι αριθμοί
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΑΙΚ.
 ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

 Ανακοίνωση – Κάλεσμα Οι βάρβαρες πολιτικές λιτότητας δεν έχουν τέλος. Η εκπαίδευση υποχρηματοδοτείται, συγχωνεύεται, υποβαθμίζεται, απαξιώνεται από τις ενέργειες Κυβέρνησης και Τρόικας. Ο εκπαιδευτικός τρομοκρατείται, χειραγωγείται, απολύεται. Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εξαγγέλλει τρίωρη στάση εργασίας (τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής) την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας καθώς και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου κριθεί αναγκαίο από τα Πρωτοβάθμια σωματεία, για την απαράδεκτη εγκύκλιο του Υπουργείου που αφορά στη μείωση των οργανικών θέσεων.
Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. μπορούν να κηρύξουν επίσης, επιπλέον τρίωρη στάση εφόσον κρίνουν ότι βοηθά οργανωτικά τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
Στην Αθήνα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 14:00 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17). Όχι στο «κούρεμα των σχολείων»
 Οι μαθητές δεν είναι αριθμοί
Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com