Βάϊος Μαργαρίτης - ΄Έχω Ρεφάρει΄΄

Δυναμική επιστροφή στην δισκογραφία από τον Βάϊο Μαργαρίτη που ξαφνιάζει ευχάριστα με το καινούργιο τραγούδι του ΄΄Έχω Ρεφάρει΄΄που υπογράφει ο ίδιος στη μουσική και τους στίχους.
Το τραγούδι αυτό είναι προάγγελος του νέου ολοκληρωμένου CD που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με την μουσική που τον κέρδισε για πάντα. Άρχισε να παίζει και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια αλλά συγχρόνως άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια στίχους και μουσικές.Ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εισβάλλει δυναμικά στο προσκήνιο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με το Digital Single. ΄΄Έχω Ρεφάρει΄΄.
Ένα σύγχρονο μοντέρνο τραγούδι για τους λάτρεις του είδους.Τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Ο Βαιος Μαργαριτης είναι από τα γνωστα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του.
Αναζητείτε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού Δειτε στο youtube το VIDEO CLIP 

Ακούστε το νέο digital single του BAIOY MΑΡΓΑΡΙΤΗ με τιτλο ‘’ΕΧΩ ΡΕΦΑΡΕΙ΄΄ Ανεβάστε την ένταση του CD player και απλά πατήστε το play. ΚAΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com