Έπειτα από σειρά επιτυχημένων συναυλιών ο Μάκης Ψαραδέλλης εμφανίζεται στο΄''Σπίτι του ηθοποιού''

Έπειτα από σειρά  επιτυχημένων συναυλιών εντός και εκτός Λέσβου, για το καλοκαίρι του 2015,  ο Μάκης Ψαραδέλλης εμφανίζεται στο΄''σπίτι του ηθοποιού'' ,την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ. Μαζί του μια εξαιρετική ερμηνεύτρια η Μήδεια Χουρσουλίδου και ο Μιχάλης Παπάζογλου στην κιθάρα.Επίσης θα παιχθεί ένα σκετς με τίτλο «Η Μοδίστρα-Σούζι τρως…», βασισμένο στην ταινία, «Η Παριζιάνα», 1969, με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Παίζουν: Μαρία Δρακοπούλου (Πελαγία), Βασίλης Σαμαριτάκης (Σούζι).Θα προσφερθεί κρασί με σνακς και τούρτα.

Και επιλέξαμε να γιορτάσουμε στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ για τον απλούστατο λόγο ότι η εκπομπή από τη γέννησή της, μετά από συμφωνία ανάμεσα στον ηθοποιό, Βασίλη Σαμαριτάκη (ραδιοφωνικό παραγωγό της εν λόγω εκπομπής) και το Χάρη Αρζόγλου (διευθυντή του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, dailytvradio.gr), είναι αφιερωμένη στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ (και στον Έλληνα Ηθοποιό) και το στηρίζει με αφιερώματα, ενημερωτικά δελτία για διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στο χώρο του ιδρύματος κ.τ.λ. , παροτρύνσεις για οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος (σε κάθε εκπομπή δίνεται ζωντανά ο αριθμός λογαριασμού του ιδρύματος) κ.τ.λ.
Άλλωστε και τα βαφτίσια της εκπομπής έγιναν στον προαύλιο χώρο στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ (το όνομα, ‘Ηθοποιός σημαίνει φως’ προτάθηκε από το Βασίλη Σαμαριτάκη, μαζί με άλλες προτάσεις και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, παρόντων, Άννας Φόνσου, Νίκου Βερλέκη, Καίτης Φίνου, κ.τ.λ.).
 Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι και οι 70 που έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή, αυτά τα δύο χρόνια (Φόνσου, Ζαρόκωστα, Βουτσάς, Καζάκος, Μόρτζος, Καρύδης, Στυλιανοπούλου, και πολλοί άλλοι εκλεκτοί ηθοποιοί), αλλά φυσικά και όλοι εσείς που αγαπάτε τους ηθοποιούς και θέλετε να στηρίξετε με την παρουσία σας το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ .
Την ίδια βραδιά θα βραβευτούν από την εκπομπή, κάποιοι ηθοποιοί για την προσφορά τους, χωρίς όμως να έχουν ενημερωθεί πιο μπροστά. Μία βραδιά λοιπόν, γεμάτη κέφι κι εκπλήξεις. Η είσοδος φυσικά θα είναι ελεύθερη, με ελεύθερη όμως συνεισφορά στον κουμπαρά του ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.
 Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος.


Η Ελένη Φιλίνη στην παρουσίαση του δίσκου του Μάκη ''να ζεις με το μετά''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου