ΛΕΣΒΟΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ "Δρόμοι της προσφυγιάς τότε και τώρα"

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ στις 18:30 στο Συνεδριακό κέντρο Νέας Ιωνίας.ΛΕΣΒΟΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ "ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, ΤΟΤΕ & ΤΩΡΑ".
Εκδήλωση, με την υποστήριξη της ΟΛΣΑ, για την αλληλεγγύη των Λέσβιων πολιτών και φορέων προς τους πρόσφυγες

Mια ιδιαιτέρως σημαντική εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Ν.Ιωνίας και η Πανλεσβιακή Ένωση Ν.Ιωνίας-Ηρακλείου Αττικής, με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), με σκοπό να τιμηθεί η τεραστίας σημασία έμπρακτη αλληλεγγύη των Λέσβιων πολιτών και φορέων προς τους πρόσφυγες πολέμου. Αλληλεγγύη η οποία αναγνωρίστηκε διεθνώς και τίμησε τη χώρα μας.


Παρουσίαση Ρηνιώ Κυριαζή. Ομιλίες; Λουκάς Χριστοδούλου,Προεδρος Κέντρου Σπουδής και Αναδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού Χριστόδουλος Τσακιρέλλης, π. πρόεδρος ΟΛΣΑ, , Νικος Ξυδάκης Αναπληρωτής υπιουργός Εξωτερικών

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση οι διοργανωτές επιθυμούν να συνδέσουν αντίστοιχες μνήμες των πρώτων κατοίκων της Ν.Ιωνίας, μνήμες της Μικρασιατικής καταστροφής. Γιαυτό τον λόγο θα τιμήσουν, παρουσία όλων των φορέων της Νέας Ιωνίας, τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό, τιμώντας στο πρόσωπό του τη Λέσβο και το εξαιρετικό παράδειγμα ανθρωπιάς που δίνει σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατρ.Ιωακείμ 4, σταθμός ΗΣΑΠ Ν.Ιωνίας),την Κυριακή 22/5/16 και ώρα 18.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου