Εγγραφές καταρτιζομένων ΔΙΕΚ Μυτιλήνης Εξαμήνου 2016Β

Σας ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης για το 2016 οι οποίοι έκαναν ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν εμφανίζονται στον πίνακα επιτυχόντων υποψήφιων έχουν χαρακτηρισθεί ως επιλαχόντες (σύμφωνα με το σύστημα μοριοδότησης).Στους επιλαχόντες συμπεριλαμβάνονται προσωρινά κι οι υποψήφιοι που επέλεξαν ως 1η επιλογή την ειδικότητα «Γραφιστική εντύπων κι ηλεκτρονικών μέσων» η οποία σε αυτή τη φάση δε συγκέντρωσε το ελάχιστο όριο αιτήσεων. Για τη συγκεκριμένη ειδικότητα, το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης κατέθεσε αίτημα στη ΓΓΔΒΜΝΓ έτσι ώστε να λειτουργήσει με μειωμένο αριθμό καταρτιζομένων.

Σας επισημαίνουμε ότι η διαδικασία των εγγραφών των επιτυχόντων σπουδαστών της Α’ Φάσης πρέπει να ολοκληρωθεί απαραιτήτως έως και τη Δευτέρα 26-09-2016 μέχρι τις 20:00 μ.μ. Δεν θα δοθεί παράταση. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της διαχείρισης του μεγάλου πλήθους επιλαχόντων υποψηφίων όλης της χώρας, κεντρικά από τη ΓΓΔΒΜΝΓ.

Στη συνέχεια, από 28 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένεται η ανακοίνωση των καταστάσεων με τους ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ για συμπλήρωση πιθανών κενών θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΙΕΚ Μυτιλήνης στη διεύθυνση http://iek-mytil.les.sch.gr/.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου