Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Χορωδίας Animato στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της διοργανώνει η Χορωδία Animato στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00.

Τη συναυλία θα ανοίξει το τμήμα Φιλαρμονικής που υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Παπαδόπουλου θα ερμηνεύσει κλασικά κομμάτια των Tchaikovsky και Saint-Saëns, καθώς και γνώστες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στη συνέχεια, το παιδικό τμήμα της χορωδίας θα παρουσιάσει τραγούδια από όλο τον κόσμο και μουσικά παιχνίδια επί σκηνής. Η διδασκαλία είναι των Ειρήνη Μανωλοπούλου, Νεκταρίας Λαγκαδινού και Αντώνη Βερβέρη, ενώ τη χορωδία συνοδεύουν στο πιάνο οι αδερφοί Λευτέρης και Κωνσταντίνος Κακάμπουρας-Αλεξόπουλος.

Την εκδήλωση θα κλείσει το μεικτό τμήμα της Χορωδίας Animato σε έργα Rachmaninoff, Aguiar, Κωνσταντινίδη, Tavener, και κάλαντα από όλη την Ελλάδα με συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνα Στεφάτου (σαντούρι), Παναγιώτη Κάιτατζη (ούτι), Παναγιώτη Κολοβό (κλαρίνο) και Ηλία Μάρκου (κρουστά). Τη χορωδία διευθύνει ο Αντώνης Βερβέρης, ενώ η φωνητική διδασκαλία είναι του Βλαδίμηρου Σιαμέτη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com