Συγκλονίζουν τα αδέλφια των νεκρών παιδιών της τραγωδίας στη Μυτιλήνη

Ένα ταλαιπωρημένο παιδί με όνειρα ήταν η άτυχη 16χρονη που έχασε τη ζωή της το πρωί στο τραγικό δυστύχημα στη Μυτιλήνη. Έτσι την περιέγραψε ο αδελφός της, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.


«Η 16χρονη σε ηλικία 10 ετών έχασε τη μητέρα της», εξομολογήθηκε ο αδελφός της. «Εγώ την μεγάλωσα, εγώ την τάιζα, εγώ την άλλαζα», ανέφερε συγκλονισμένος ο μεγάλος αδελφός της μικρής που έχασε τη ζωή της με τόσο άδικο τρόπο, τόσο πρόωρα.

«Ήταν καλό κορίτσι, παρά τις τόσες κακουχίες δεν είχε αλητεία μέσα της, είχε αγάπη για όλους και έδινε ευκαιρίες ακόμη και σε ανθρώπους που της είχαν κάνει κακό», προσθέτει ο αδελφός της 16χρονης. Όπως λέει, μετά την τραγωδία είδε τη σορό της αδελφής του. «Δεν είχε μώλωπες ή χτυπήματα, υποθέτω ότι ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό».

«Σε ένα δίπορτο αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολο να βγουν αυτοί που κάθονται στα πίσω καθίσματα», προσθέτει.

Ο ίδιος δεν έχει εικόνα αν τα παιδιά βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι ή σε κάποιο μπαράκι πριν το δυστύχημα. Τους φίλους της 16χρονης τους γνώριζε εξ όψεως. «Προσωπικά θα ήταν δύσκολο να γνωρίζω τα παιδιά, έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, 20 χρόνια. Πάντα είχε όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν, λόγω των συνθηκών, η αδελφή μου είχε μόνο αγάπη μέσα της για τους ανθρώπους», καταλήγει.

Η αδελφή του 15χρονου αγοριού που δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από το αυτοκίνητο αλλά και του οδηγού του μοιραίου οχήματος, που διασώθηκε μετά την πτώση στη θάλασσα, μίλησε για το τραγικό δυστύχημα.

Στο αυτοκίνητο εκτός από τον άτυχο 15χρονο και τον οδηγό του οχήματος επέβαινε και ο τρίτος της αδελφός. Μαζί τους ήταν και ένας 20χρονος.

Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, αλλά και του τραγικού οδηγού που έμελλε να παρασύρει στον θάνατο τον ίδιο του τον αδελφό, αλλά και την 16χρονη, ο τρίτος της αδελφός είναι σοκαρισμένος.

Αμέσως μετά την πτώση του αυτοκινήτου στη θάλασσα κατάφερε να τραβήξει από το πίσω κάθισμα τον έναν του αδελφό, όχι όμως και τον 15χρονο αδελφό του.

Τα δύο αδέλφια, αλλά και ο 20χρονος που βγήκαν ζωντανοί από το μοιραίο αυτοκίνητο, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, αλλά σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.
http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com