"Ημερίδα για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και την Υπερκινητικότητα Παιδιού"

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την i-paidi.gr και την υποστήριξη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και την Υπερκινητικότητα Παιδιού, στο Αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Μυτιλήνης το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 5.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ..


Ομιλητές θα είναι η κα. Τζίνα Θανοπούλου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγιεινής παιδιού και ενήλικα, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, ο κ. Δημήτριος Βούλγαρης, Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, ο κ. Παναγιώτης Τσουκαρέλλης, Κοινωνικός Λειτουργός, Διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο κ. Κωνσταντίνος Χορέβας, Λογοθεραπευτής και η κα. Μαρία Μαντζώρου, Κλινική διαιτολόγος και ειδικευμένη διατροφολόγος. Την Ημερίδα θα συντονίσει η κα. Μαριάννα Λαγουμίδη, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, εξειδικευμένη στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής, Υπερκινητικότητα και ιδρυτής της i-paidi.gr.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σε γονείς και σε επαγγελματίες, καθώς και σε όλους όσοι εμπλέκονται στην ανάπτυξη, εξέλιξη και εκπαίδευση παιδιών και εφήβων.

Στόχος της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση σχετικά με την αξία της διάγνωσης και της παρέμβασης στα παιδιά με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής, Υπερκινητικότητα και φιλοδοξεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας που εμπλέκονται σε διαφοροδιαγνωστικά διλλήματα και των διδασκόντων που πρέπει να συνδυάσουν τη διαχείριση του μαθητή με τη διδασκαλία όλης της τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com