Τι θα ζήσουν οι θεατές την ημέρα του TEDxLesvos;

Λίγες ημέρες μένουν μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και το TEDxLesvos, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με θέμα «Οδύσσειες & Ιθάκες». Τι θα ζήσουν όμως οι θεατές του event;


Οι πόρτες του Δημοτικού Θεάτρου θα ανοίξουν για το κοινό στις 10.00, μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία είναι χωρισμένη σε τέσσερα μέρη. Κατά την διάρκεια του TEDxLesvos στη σκηνή θα «παρελάσει» ένα μείγμα ομιλητών, που συνδυάζει την Επιστήμη, την Πολιτική, την Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα, με την Τέχνη, τον Αθλητισμό, την Ιστορία άλλα και τη σύγχρονη καθημερινότητά μας και τον Ακτιβισμό. Τις ομιλίες αυτές θα πλαισιώσουν βίντεο από ομιλίες του TED, όπως επίσης και θεατρικά και χορευτικά δρώμενα από τοπικές ομάδες, εμπνευσμένα από το κεντρικό θέμα του φετινού TEDxLesvos.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν, επίσης, τρία διαλείμματα 30 έως 60 λεπτών, που θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να... «επεξεργαστεί» όλα όσα άκουσε στο μέρος, που προηγήθηκε, και να συναντήσει άλλους θεατές ή ακόμα και ομιλητές. Επιπλέον, στα διαλείμματα οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν Q&A sessions με τους ομιλητές ή να συμμετάσχουν σε workshops δημιουργικότητας. Θα προσφέρονται επίσης, καφές, νερό και άλλα ροφήματα, ενώ θα υπάρξει και ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα.

Στόχος της ομάδας του TEDxLesvos είναι να κρατά συνεχώς το κοινό σε μια δημιουργική εγρήγορση, διαμορφώνοντας τις κατάλληλες συνθήκες για να ζήσουν μια εμπειρία, που θα χαραχτεί στη μνήμη τους!

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο www.tedxlesvos.com, ενώ υπενθυμίζουμε πως παρουσιάστρια του φετινού TEDxLesvos θα είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη. Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές του TEDxLesvos μπορείτε να βρείτε στο
www.tedxlesvos.com/speakers-2016

Πληροφορίες για την πώληση των εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε στο www.tedxlesvos.com/tickets-2016.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

TEDxLesvos 2016
«Οδύσσειες & Ιθάκες»
4 Δεκεμβρίου 2016
Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Όλα τα νέα του TEDxLesvos εδώ:
Επίσημη ιστοσελίδα: www.tedxlesvos.com
Facebook: https://www.facebook.com/TEDxLesvos/
Twitter: https://twitter.com/tedxlesvos
Instagram: https://www.instagram.com/tedxlesvos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com