Ανοιχτή συνάντηση φορέων και εθελοντών για τις εκδηλώσεις "Άγιος Βαλεντίνος Μυτιλήνης" «Λεσβιακή Αποκριά 2017: Τα Γιούνια» και «Πάσχα 2017» στη Μυτιλήνη

Προσκαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων και οι εθελοντές – δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά

Μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων του προγράμματος "Χριστούγεννα 2016 – 17: Η Μυτιλήνη ... στα γιορτινά της", η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού και η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Λέσβου, προγραμματίζουν τη φετινή διοργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων "Ο Άγιος Βαλεντίνος ... της Μυτιλήνης", “Λεσβιακή Αποκριά 2017: Τα Γιούνια” και “Πάσχα 2017 … στη Μυτιλήνη !!!”.Επιπλέον, τη νέα χρονιά προβλέπεται να προστεθεί η διοργάνωση και άλλων μικρών projects, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στη Μυτιλήνη, όπως π.χ. project για μαθητικό τουρισμό, project για θρησκευτικό τουρισμό, project για προσέλκυση επισκεπτών από Αθήνα, Ελύτεια, κ.α., προγράμματα που απαιτούν σύμπραξη φορέων και οργανωτική, εθελοντική και ομαδική εργασία, προκειμένου να στεφθούν από επιτυχία.

Προκειμένου να οριστούν οι οργανωτικές και συντονιστικές επιτροπές των αντίστοιχων projects και να αρχίσει η προετοιμασία των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση φορέων και εθελοντών, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα συσκέψεων του Παλαιού Δημαρχείου (Προκυμαία Μυτιλήνης).

Προσκαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων και οι εθελοντές – δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά με ιδέες και οργανωτική εργασία ή ακόμη και να καταθέσουν απλά την πρότασή τους, να παρευρεθούν στην πρώτη αυτή διαβούλευση.

Ευχαριστούμε,

Πάνος Πίτσιος, Πρόεδρος Μυτιλήνης
Κώστας Αστυρακάκης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού

Αθηνά Ιωσηφέλλη, Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com