Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ στην Ίμβρο

Στην Ίμβρο θα βρίσκεται αύριο, 17 τρ., ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, για να παραστεί στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας των ελληνικών σχολείων του νησιού από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.


Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Υφυπουργός θα επισκεφθεί τόσο το Γυμνάσιο/ Λύκειο Αγριδίων, όσο και το Δημοτικό Αγίων Θεοδώρων, θα συναντηθεί με ομογενείς στα άλλα χωριά του νησιού όπως και με εκπροσώπους των Συλλό-γων Ιμβρίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Επίσης, το πρωί της ίδιας ημέρας, θα έχει εθιμοτυπική συνάντηση με τον Έπαρχο της Ίμβρου κ. Muhittin Gürel.

Θα συνοδεύεται από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Κωνσταντινούπολη κ. Γεώργιο Σέκερη και τον Διπλωματικό του Σύμβουλο κ. Βίκτωρα Μαλιγκού-δη.

Τέλος, στις 18 τρ., πριν την επιστροφή του για την Αθήνα, ο κ. Κουίκ θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγιά, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ίμ-βρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου, ο οποίος άγει εκείνη την ημέρα τα ονομαστή-ριά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com