Επίσκεψη στο Αναγνωστήριο κλιμακίου υψηλόβαθμων στελεχών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με επικεφαλής την κ. Περιφερειάρχη – Δεσμεύσεις για άμεσες παρεμβάσεις.

Το μεσημέρι η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΒΑ κ. Γιώργος Καμπούρης, μαζί με το μηχανικό και γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων κ. Αντώνη Καλδέλη, επισκέφτηκαν το Αναγνωστήριο και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι το μέγεθος της πρωτοφανούς καταστροφής. Εξέφρασαν την ηθική στήριξή τους και δεσμεύτηκαν ότι αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι αναγκαίες εργασίες, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει.


Όλο το απόγευμα μέλη και φίλοι του Πνευματικού μας Κέντρου εργάστηκαν για τη μεταφορά εξοπλισμού και χιλιάδων τόμων βιβλίων από εκτεθειμένα μέρη σε άλλα πιο ασφαλή.

Ευχαριστούμε όλους όσοι πρόσφεραν τις άοκνες και ανιδιοτελείς υπηρεσίες τους τις πρώτες αυτές δύσκολες ώρες, που αναμετράμε ακόμα τις φρικτές λαβωματιές μας. Όλα τα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέδειξαν το φλέγον θέμα με κάθε μέσο και ξεχωριστά το Στρατή Μπαλάσκα για την προβολή του σε όλο το πανελλήνιο μέσα από την ανταπόκρισή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείου Ειδήσεων,  το Μανώλη Γιαννακέλο, το Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Ηλία Μαραβά και όλους όσους συμμερίζονται τούτες τις ώρες τα προβλήματά μας και μας συντρέχουν ο καθένας με τον τρόπο του.

Εξυπακούεται ότι ουσιαστικά αναστέλλεται η πολυσχιδής δράση του σωματείου μας και διακόπτονται τα μαθήματα όλων των τμημάτων.

Είμαι υποχρεωμένος να πω ότι από το Δήμο Λέσβου δεν δεχθήκαμε όχι μόνο καμιά επίσκεψη, αλλά ούτε ένα τηλεφώνημα!!! Ντροπή τους!!!
http://www.agiasos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com