Τριανταφυλλιά Σταυριανου: Έδωσε ζωή σε έξι συνανθρώπους μας- Ανακοίνωση από τον ΣΕΑΔΟ Μυτιλήνης

«…. Και να γίνει το επαύριον της Ζωής, πάλι Ζωή»


Έχασε τη μάχη με τη ζωή μία ξεχωριστή συμπολίτισσά μας. Τι είναι όμως αυτό που την κάνει ξεχωριστή και την διακρίνει από τους άλλους;


Είναι το γεγονός, ότι με το θάνατό της χαρίζει ζωή σε έξι συνανθρώπους μας, που χρόνια πάλευαν με το θάνατο, και τώρα, χάρη σε αυτή τη μεγαλειώδη πράξη του συγγενικού της περιβάλλοντος, καλημέρισαν τη Ζωή.

Εμείς ως Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης (ΣΕΑΔΟΜ) αισθανόμαστε την ανάγκη να συλλυπηθούμε, πρώτα τα παιδιά της, το σύζυγό της, τη μητέρα της αλλά και όλους τους συγγενείς της, που βρήκαν το κουράγιο μέσα από τον ανείπωτο πόνο τους, να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να χαρίσουν τα όργανά της.

Για το μεγαλείο της ψυχής τους, μόνο υπερήφανη μπορεί να είναι η Τριανταφυλλιά στον ουρανό. Σίγουρα από κει πάνω, αν είχε τη δυνατότητα, θα έστελνε το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται.

Μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε να κάνουμε «την επαύριο της Ζωής μας, πάλι Ζωή», όπως είπε ο συμπατριώτης μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης, που στην περίπτωση της Τριανταφυλλιάς, έγινε πραγματικότητα.

            Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει.


                          Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com