«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη

O ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ TO ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “THE MET: LIVE IN HD” ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ CHARLES GOUNOD «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ»

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ, ΤΟΥ VITTORIO GRIGOLO ΚΑΙ ΤΗΣ DIANA DAMRAU ΞΑΝΑΣΜΙΓΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!

Σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, στις 19:55
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 10,00 ΕΥΡΩ


Ο συγκλονιστικός συνδυασμός του Vittorio Grigolo και της Diana Damrau, που πρωταγωνίστησαν με μεγάλη επιτυχία πέρυσι στη σκηνή της Metropolitan Opera στη Μανόν, σμίγει ξανά στην όπερα Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Gounod, βασισμένη στο έργο του Shakespeare. Πρόκειται για μια νέα παραγωγή της Met, την οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στις συνεργαζόμενες αίθουσες του δικτύου του Ομίλου ANTENNA, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 19:55.

Η Damrau κάνει το ντεμπούτο της στο ρόλο της Ιουλιέτας στη νέα σκηνοθεσία του Bartlett Sher, υπό τη διεύθυνση του Gianandrea Noseda. Ο Elliot Madore ερμηνεύει τον Μερκούτιο και ο Mikhail Petrenko τον Αδελφό Λαυρέντιο. Η σκηνοθεσία του Sher βασίζεται στην παραγωγή της La Scala, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ το 2008.

Στην πασίγνωστη δραματική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Shakespeare βασίστηκε ο Gounod για να γράψει την ομώνυμη όπερα, ένα έργο το οποίο αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του. Επηρεασμένος από τον γαλλικό ρομαντισμό, ο Gounod δίνει στην όπερα μεγαλύτερη έμφαση στην ιστορία των δυο εραστών, συγκριτικά με την πλοκή του θεατρικού έργου, χαρίζοντάς μας 4 αξέχαστα ντουέτα των πρωταγωνιστών και μια επιπλέον σκηνή επανένωσης στην τελευταία πράξη, η οποία δεν περιλαμβάνεται στο θεατρικό του Shakespeare.

Μπορείτε να απολαύσετε την παράσταση «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ» σε ζωντανή μετάδοση από το Lincoln Center της Metropolitan Opera σε μια από τις αίθουσες προβολής της Met σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι συνεργαζόμενες αίθουσες του δικτύου καλύπτουν γεωγραφικά όλη την επικράτεια και αποτελούν τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Η παράσταση θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 19:55.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com