Αποζημίωση πληγέντων από τα χιόνια

Μετά από πρόταση του Δήμου Λέσβου (σχετικό το με αριθμό  8183/24.11.2015 έγγραφο της Γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας), η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξουσιοδότησε την Περιφέρεια Β. Αιγαίου να κηρύξει το νησί της Λέσβου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις) για ένα μήνα, ήτοι ως τις 7.2.2017.


Κατόπιν τούτου, από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ανακοινώνεται ότι, όσοι κάτοικοι του Δήμου Λέσβου έχουν υποστεί ζημιές σε καταστήματα ή κτίρια καθώς και σε κτήματα ή ζώα κατά τις πρόσφατες χιονοπτώσεις που έπληξαν τη Λέσβο και επιθυμούν οικονομική ενίσχυση, θα πρέπει το αργότερο ως την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 να απευθύνονται για μεν τα καταστήματα και τα κτίρια στη Περιφέρεια Β. Αιγαίου Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, για δε τα κτήματα ή τα ζώα στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στα γραφείων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου.

Τέλος για ζημιές σε σπίτια θα πρέπει να απευθύνονται στο Δήμο Λέσβου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Λέσβου, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας στο τηλέφωνο (κ. Δημήτρη Μάντζαρη  τηλ. 2251350 574, mail : mantzaris@mytilene.gr .

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com