Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου με το ΓΓ και υπηρεσιακούς παράγοντες της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017,  συνάντηση αντιπροσωπείας του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, με το Γενικό Γραμματέα και υπηρεσιακούς παράγοντες της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου, με θέμα την έγκαιρη καταβολή, καθώς και την απόδοση της πάγιας προκαταβολής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα και οι παράμετροι σχετικά με το θέμα της πάγιας προκαταβολής, για την οποία συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να ορισθούν χρονοδιαγράμματα, συγκεκριμένοι κωδικοί και να τυποποιηθεί ο τρόπος της απόδοσης της.

Αφού ακούστηκαν προτάσεις και από τις δύο πλευρές, συμφωνήθηκε να συσταθεί και να καταβληθεί το συντομότερο δυνατό η πάγια προκαταβολή και εντός συγκεκριμένων χρονικών ορίων να αποδοθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τους Προέδρους.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας στους Προέδρους, σχετικά με τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να αποφευχθούν παραλήψεις και παρανοήσεις.

Κοινή πεποίθηση όλων, είναι πως μόνο μέσω της συνεχούς συνεργασίας των εμπλεκομένων πλευρών, θα καταστεί εφικτή η εύρυθμη διάθεση της πάγιας προκαταβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com