Νέες δολοφονίες ζώων στο Ακρωτήρι Μυτιλήνης- 6 ζώα νεκρά

Οι δολοφονίες αθώων ζώων συνεχίζονται αμείωτες στη Λέσβο και τον Φεβρουάριο. Νέα θύματα 2 ιδιόκτητα σκυλιά και τέσσερις αδέσποτες γατούλες στην περιοχή Ακρωτήρι Μυτιλήνης, τα οποία βρήκαν φρικτό θάνατο από φόλες.

Όπως γράφει ο ιδιοκτήτης των δύο αδικοχαμένων σκυλιών: ‘ Προ 5ετίας μαζέψαμε από τον δρόμο αυτά τα δύο ορφανά (σκυλιά της φωτογραφίας) και τα κάναμε μέλη της οικογένειάς μας !! Μας χάρισαν απλόχερα την αγάπη τους !! Χθες 6-2-2017 τους έριξαν φόλες και στέρησαν με ύπουλο τρόπο , απ' αυτά την ζωή και από εμάς την χαρά της συντροφιάς και της παρουσίας τους !! Παρακαλώ , όποιον με οποιονδήποτε τρόπο , μπορεί να δώσει πληροφορία για να βρεθούν οι δράστες αυτής της δολοφονίας να επικοινωνήσει μαζί μου στο (τα στοιχεία είναι στη διάθεση της ΚΙΒΩΤΟΥ) !!! Δίδεται αμοιβή !!! Σας ευχαριστώ !!!
Οι εγκληματίες που δολοφονούν ανυπεράσπιστα πλάσματα θα συνεχίζουν το έργο τους όσο ο καθένας από εμάς αδιαφορεί. Αν ακούσετε κάποιον να απειλεί τα ζώα, ιδιόκτητα και αδέσποτα, αν παρατηρήσετε ύποπτες κινήσεις, αν έχετε υποψίες ότι κάποιος δολοφόνος ζει ανάμεσά σας και δίπλα στις οικογένειες και τα κατοικίδια σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης. Μόνο με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία μπορούμε να επιτύχουμε να λογοδοτήσουν οι εγκληματίες που ζουν στο νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com