Πειραιώς: Μεταθέτει τις πληρωμές δανείων για αγρότες που επλήγησαν από την κακοκαιρία- Προϋποθέσεις

Στο πλευρό των αγροτών των οποίων η παραγωγή επηρεάστηκε από το κύμα κακοκαιρίας του Ιανουαρίου στέκεται η τράπεζα Πειραιώς.

Η τράπεζα ανακοίνωσε τη «μετάθεση πληρωμής» της τρέχουσας δόσης επαγγελματικών δανείων για όσους αγρότες και κτηνοτρόφους το αιτηθούν, στη λήξη του δανείου τους.


Δικαιούχοι του μέτρου διευκόλυνσης είναι οι αγρότες/κτηνοτρόφοι, που εξαιτίας των πρόσφατων έκτακτων καιρικών φαινομένων υπέστησαν μερική ή ολική καταστροφή του φυτικού ή ζωικού κεφαλαίου του. Οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα, είναι:

• Να είχαν ενήμερα δάνεια την 30.12.2016

• Να έχουν υποβάλει δήλωση ζημιάς στον ΕΛΓΑ

• Να έχουν δόση ή δόσεις δανείων που πρέπει να πληρωθούν εντός του α’ εξαμήνου του 2017.

Η πρωτοβουλία αυτή και η αμεσότητα αντίδρασης υπογραμμίζει την ευαισθησία, με την οποία η Τράπεζα Πειραιώς αντιμετωπίζει τους αγρότες, ώστε να είναι σε θέση το συντομότερο δυνατό, να συνεχίσουν την παραγωγική διαδικασία, επισημαίνει η τράπεζα.

Το πλαίσιο, με τα μέτρα αυτά διευκόλυνσης εκ μέρους της τράπεζας Πειραιώς, εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό της τράπεζας, που στοχεύει, μέσω ολιστικής προσέγγισης, στην κάλυψη όλων των αναγκών των αγροτών και στη διατήρηση της Αγροτικής Οικονομίας σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης.
http://www.enikonomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com