Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στην Καλλονή Λέσβου

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Καλλονής Δήμου Λέσβου διοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 09 (Πέμπτη) και 10 (Παρασκευή) Μαρτίου 2017 με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα :

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι μετρήσεις θα γίνουν στην αίθουσα του ΚΕΠ της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής  την Πέμπτη 09/03/2017, ώρες 10:00 έως 14:00 και το Παρασκευή 10/03/2017, ώρες 09:00 έως 14:00.

Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Καλλονής την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 17:00.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες άνω των 50 και σε γυναίκες άνω των 35.
Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα : 2253350216, 6972569288 και ώρες 09:00 έως 14:00. Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ασμάνη Αγγέλα.

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.
                                             

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com