ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μ. Τζελέπη

Με αφορμή τις δηλώσεις του Βουλευτή Μ. Τζελέπη και υπεύθυνο αγροτικού του κόμματος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «ότι δεν υπήρξε στη χώρα μας χειρότερη κυβέρνηση από αυτήν του  ΣΥΡΙΖΑ» το Αγροτικό Γραφείο της Ν.Ε. Λέσβου του Σύριζα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: Οι πολίτες και οι αγρότες της Λέσβου γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι χειρότερες κυβερνήσεις είναι αυτές που κατέστρεψαν τη χώρα παραδίνοντάς την στους δανειστές.

Είναι αυτές που κατέστρεψαν τους συνεταιρισμούς και σπατάλησαν τους Κοινοτικούς πόρους καλλιεργώντας την διαπλοκή και την διαφθορά στον αγροτικό χώρο.

Είναι αυτές μοίραζαν αφειδώς τα «πακέτα Χατζηδάκη» με αποτέλεσμα τα καλείται τώρα η χώρα μας να πληρώσει πάνω από τρία δις ευρώ πρόστιμα.

Είναι αυτές που έκλεισαν την Ελαιουργική, την ΚΥΔΕΠ, τα Εργοστάσια Ζάχαρης και παρέδωσαν την Αγροτική Τράπεζα στους ιδιώτες.

Είναι αυτές που δημιούργησαν τα σκάνδαλα των εξοπλισμών και της SIEMENS βάζοντας τις μίζες στα ταμεία των κομμάτων τους και στέλνοντας τον λογαριασμό στην ελληνική κοινωνία.

Είναι αυτές που πτώχευσαν τον ΟΓΑ και ψήφισαν (Ν. 1472/13) εντάσσοντας τους αγρότες στην κατηγορία των αγροτών και την φορολόγηση όχι μόνο των εισοδημάτων και όλων των ενισχύσεων από το πρώτο ευρώ αλλά την φορολόγηση ακόμα και αυτών των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει την αγροτική πολιτική συνδέοντας την ΚΑΠ με την νησιωτηκότητα δίνοντας επί πλέον κίνητρα και πόρους στους αγρότες των νησιών μας, ενώ με την φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο ελαφρύνει το 85% των μικρομεσαίων αγροτών μας.

Ο κ. Τζελέπης εκτός από Βουλευτής είναι και σήμερα Αντιπρόεδρος και για πολλά   έτη πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων στις συνεταιριστικές Οργανώσεις και εκπρόσωπός τους στο Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ. Ως εκ τούτου έχει μεγάλη ευθύνη για την απαξίωση του συνεταιριστικού κινήματος που τώρα θυμήθηκε ότι πρέπει να μπει σε νέες βάσεις.

Ο δημοκρατικός κόσμος της Λέσβου δεν περίμενε να έρθει στο νησί μας το πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου για να κατηγορήσει τον Σύριζα στρώνοντας τον δρόμο της εξουσίας στην σκληρή Μητσοτακική Δεξιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com