Περιοδεία κλιμακίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Λέσβο

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 του Φλεβάρη θα επισκεφτεί την Λέσβο κλιμάκιο της  Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κατά την επίσκεψη θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ το Κέντρο Κράτησης της Μόριας και περιοδείες στην αγορά της Μυτιλήνης και στη Μόρια. Επίσης θα  πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστεί η πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για κοινό βηματισμό των δυνάμεων της Αριστεράς.


Η πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΑ απευθύνεται στις δυνάμεις και στους αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής, αντιΕΕ αριστεράς καθώς και των πολύμορφων δυνάμεων που κινούνται σε λογική ανατροπής. Είναι πρόταση προς τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς, οργανωμένες δυνάμεις, αγωνιστές, διανοούμενους, τον κόσμο του κινήματος.

Η πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει ήδη ξεκινήσει με διμερείς συναντήσεις με τις οργανωμένες δυνάμεις στις οποίες απευθύνεται η πρόταση, και θα συνεχιστεί τόσο με συναντήσεις όσο και κυρίως μέσα από ανοιχτές συγκεντρώσεις συζήτησης της πρότασης και εκδηλώσεις με τον κόσμο της αριστεράς και του κινήματος, μέσα στο κίνημα και στις μάχες που έχουμε μπροστά μας, στα πολιτικοσυνδικαλιστικά σχήματα στους εργατικούς και νεολαιίστικους χώρους και στις γειτονιές κ.ά.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί είναι το παρακάτω:

Το Σαββάτο:

1.      10:00-12:00 περιοδεία στην αγορά της Μυτιλήνης.
2.     12:30 επίσκεψη στον καταυλισμό  του Καρά Τεπέ.
3.     19:00 ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο ΛΕΣΒΙΟΝ με θέμα: «Η κρίση στην ΕΕ, το προσφυγικό και η πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την αντεπίθεση του λαϊκού κινήματος» με ομιλητές τους: Παύλο Αντωνόπουλο, Σηφακάκη Γιάννη, Φελέκη Γιάννη.

Την Κυριακή:

11:00 Επίσκεψη στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας – (σύντομη συνέντευξη τύπου έξω  από το κέντρο κράτησης).


2.     12:30  Επίσκεψη στο χωριό της Μόριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com