Ενημέρωση ωφελούμενων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:Ενημερώνουμε τους ωφελουμένους του Κοινωνικού  Παντοπωλείου Δήμου Λέσβου και μόνον αυτούς, που είναι κάτοχοι της ανανεωμένης κάρτας μέλους, ότι από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και μέχρις εξαντλήσεως  των αποθεμάτων μας, μπορούν με την κάρτα μέλους και την ταυτότητα τους, να παραλαμβάνουν πακέτα με τρόφιμα. Στο γνωστό σημείο: Αγίας Ειρήνης 10, στη Μυτιλήνη.

Με την ευκαιρία εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των απόρων Δημοτών μας, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για τις χορηγίες τους στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο: στην επιχείρηση Χάφτα για την χορηγία μπισκότων και κρουασάν, στην Τεκτονική Στοά Μυτιλήνης για την χορηγία δωροεπιταγών αξίας 200 ευρώ και στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Διεύθυνση του Μουσείου- Βιβλιοθήκη TERIAD για την χορηγία 43 κιλών ελαιόλαδου.

Οφείλουμε επίσης ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στην οικογένεια Τρύφων, για την συνεχή και πολύτιμη χορηγία της όλων των απαραίτητων υλικών για την λειτουργία του Κοινωνικού  Οδοντιατρείου του Δήμου Λέσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com