Σινεμά της ΚΝΕ στο Μανταμάδο

Η ΟΒ Μανταμάδου της ΚΝΕ την Παρασκευή 10 Φλεβάρη, στις 7.30 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Μανταμάδου θα προβάλει την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο "Άδωξοι Μπάσταρδη" με ελεύθερη είσοδο.
Επιθυμία είναι η πρωτοβουλία αυτή, να αποτελέσει μια καλή αφορμή για τη νεολαία του χωριού να ψυχαγωγηθεί. Με αφετηρία αυτήν την Παρασκευή, θα συνεχιστούν οι κινηματογραφικές προβολές ανά μήνα από μια σειρά ταινιών, με έντονο το στίγμα της συνέχειας του αγώνα και της σύγχρονης πάλης. Κάθε ταινία θα αποτελεί πηγή έμπνευσης και συμπερασμάτων για μια σειρά ζητημάτων, όπως ο φασισμός και ο ρατσισμός, η όξυνση του αντικομμουνισμού, οι εργατικοί-λαϊκοί αγώνες κ.α..Στο περιθώριο της προβολής θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας της Οργάνωσης και η κλήρωση των λαχειοφόρων αγορών.

Υπόθεση: Ενώ η Γαλλία βρίσκεται υπό την κατοχή των ναζί, μία ομάδα επίλεκτων Αμερικανών κομάντο σε συνεργασία με την Εβραία ιδιοκτήτρια ενός παριζιάνικου σινεμά αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή με σκοπό να αλλάξει την εξέλιξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Θα καταφέρουν να σκορπίσουν τον τρόμο στο Γ' Ραίχ;

Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Μελανί Λοράν, Κρίστοφ Βαλτς, Ιλάι Ροθ και Νταϊάν Κρούγκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com