Πεζοπορία ΟΡΕΙΑΣ Κυριακή 12-3-2017 Αγιάσος-Όλυμπος

Αυτή την Κυριακή θα κινηθούμε στην περιοχή της Αγιάσου με την πλούσια φύση και τα άφθονα πεζοπορικά μονοπάτια, σηματοδοτημένα ή μη. Συγκεκριμένα θα κατακτήσουμε (για ακόμη μια φορά ως ΟΡΕΙΑΣ) την κορυφή του Ολύμπου.Η διαδρομή είναι κυκλική, μέτριας δυσκολίας με διάρκεια 3,5 ώρες περίπου.

Αναχώρηση στις 10:00 από το Σ/Μ My Market στο πάρκιγκ. Για τη διευκόλυνση μας θα υπάρχει πούλμαν, αλλά αν κάποιοι το προτιμούν μπορούν να μεταβούν στην Αγιάσο με τα δικά τους μεταφορικά μέσα.

Μετά την πεζοπορία ΔΕΝ θα υπάρχει οργανωμένο φαγητό σε συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά ελεύθερος χρόνος για τις επιλογές σας. Προβλεπόμενη ώρα επιστροφής στην πόλη 17:00.

Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ για το ΠΟΥΛΜΑΝ έως τις 13:00 του Σαββάτου,  κατά προτίμηση ηλεκτρονικά στη φόρμα που στέλνεται στα e-mail ή αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946-306487 (Αντωνία). Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις να ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά.

Φορέστε οπωσδήποτε πεζοπορικά μποτάκια. Το έδαφος θα είναι βρεγμένο και το μονοπάτι προς την κορυφή είναι άγρια πετρώδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com