Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Μυτιλήνη

Με λαμπρότητα και με ηλιόλουστο ζεστό καιρό πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Με τη συμμετοχή πολλών μαθητών από όλα τα σχολεία της Μυτιλήνης και στρατιωτικά τμήματα της 98 ΑΔΤΕ πραγματοποιήθηκε φέτος η  παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Προκυμαία της Μυτιλήνης.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου τελέστηκε το πρωί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος.

Μετά τη δοξολογία οι επίσημοι κατέθεσαν στεφάνια στον τάφο του Εθνεγέρτη Ουγγροβλαχίας Ιγνατίου, που βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος.

Αμέσως μετά τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Άγαλμα της Ελευθερίας από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κο Παλλη, το Στρατιωτικό Διοικητή,  εκπρόσωπο του Δήμαρχου Λέσβου, τους Δ/τές των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος, τις αντιπροσωπείες των Απόστρατων, τις αντιπροσωπείες των Αναπηρικών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, καθώς και από τα παραρτήματα των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων κ.α.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ κος Γ. Παλλης. Η παρέλαση κύλησε σε ήρεμο κλίμα χωρίς απρόοπτα.

Από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έλλειπαν η περιφερειάρχης Β.Α, αντιπεριφερειαρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι γιατί συνεδριάζει στην Σάμο το περιφερειακό συμβούλιο, από την παρέλαση έλειπε επίσης και ο Γ.Γ.Α.Ν.Π κος Γιαννελης ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα..

Γύρω στις 12:20 ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση στην Προκυμαία της Μυτιλήνης.


Στην παρέλαση συμμετείχαν ο ένας και μοναδικός Ανάπηρος Πολέμου, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρόσκοποι και Οδηγοί, τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι, καθώς και τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η παρέλαση έγινε με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής της 98 ΑΔΤΕ.

Παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και δημοτικούς συμβούλους όπως και αντιδημάρχους, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ και ο μητροπολίτης Μυτιλήνης κ Ιάκωβος,  κ.α
LesvosPost.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com