«Βόμβα» από Χρυσόγονο: Κλείνουμε την αξιολόγηση έως τις 7 Απριλίου ή μπαίνουμε σε περιπέτειες

«Βόμβα» έριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Φθιώτιδας, Star FM 97,1 υποστήριξε πως αν η αξιολόγηση δεν κλείσει έως το επόμενο Eurogroup, η χώρα μπαίνει σε πολύ σοβαρές περιπέτειες.

«Θέλω να ελπίζω ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί έως τις 7 Απριλίου που θα γίνει το επόμενο Eurogroup στη Μάλτα», είπε ο κ. Χρυσόγονος και πρόσθεσε: «Διαφορετικά το άλλο θα είναι στις 22 Μαΐου και στη συνέχεια στις 15 Ιουνίου και εκεί πλησιάζει επικίνδυνα ο Ιούλιος που πρέπει να γίνουν μεγάλες πληρωμές τοκοχρεολυσίων, κοντά στα 7 δις ευρώ, που είτε δεν θα μπορέσουν να βρεθούν είτε παρ ελπίδα βρεθούν, θα βρεθούν με αίμα και άμμο».
Τα προβλήματα που προβλέπει ο κ. Χρυσόγονος πως θα προκύψουν σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, θυμίζουν έντονα ημέρες του καλοκαιριού του 2015. «Θα πρέπει να στραγγίξουν όλα τα κρατικά ταμεία, να σταματήσουν οι πληρωμές σε όλους τους προμηθευτές του Δημοσίου και λοιπά και λοιπά, πράγμα που θα έχει άκρως δυσάρεστες συνέπειες για την ελληνική οικονομία και θα καταστήσει ανέφικτη την επίτευξη του στόχου για ανάπτυξη 2,7% το 2017», υπογράμμισε και σημείωσε: «Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε απαιτήσεις από τους δανειστές για νέα χειρότερα μέτρα για να κλείσει το κενό. Άρα το ευκταίο και ομαλό σενάριο είναι να κλείσουμε στις 7 Απριλίου, διαφορετικά μπαίνουμε σε περιπέτειες».
Δείτε το βίντεο από το Star Κεντρικής Ελλάδας:
Χρυσόγονος: Πολύ κοντά στην παύση πληρωμών εάν... από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com