Διαιτητής που τραυματίστηκε στη Λέσβο αναγκάστηκε να πάει στη Χίο για να εξεταστεί

Αντιμέτωπος με τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Μυτιλήνης ήρθε ένα διαιτητής που αναγκάστηκε τελικά να πάει στη Χίο για να εξεταστεί.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesvosnews.gr, ο Αγησίλαος Σπυριάδης που κατάγεται από τη Χίο, ήταν ο διαιτητής του αγώνα Γ’ Εθνικής μεταξύ του Αιολικού και του Φωστήρα, όταν σε μία φάση δέχθηκε μία δυνατή μπαλιά στο πρόσωπό του.

Με αρκετή δυσκολία κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, όμως αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, ένιωσε εντόνους πόνους στο μάτι του, που συνοδεύονταν από ζαλάδες και θολούρες στην όρασή του.
Με τη βοήθεια συναδέλφων του μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Χιώτης διαιτητής περίμενε για περισσότερο από 1,5 ώρα για να τον εξετάσει οφθαλμίατρος.
Η ώρα πέρασε και ο Αγησίλαος Σπυριάδης βλέποντας ότι δεν θα έρθει τελικά γιατρός για να τον εξετάσει, πήγε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, πήρε το πλοίο που έφευγε στις 20:00 και μόλις έφθασε στη Χίο, πήγε αμέσως και εξετάστηκε από γιατρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com