Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης σε συνεργασία με μέλη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και εκπαιδευτικούς διοργανώνει δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά με θέμα«Από την κορυφή ως τα νύχια ΠΑΡΕΑ με παιδιά ΑΠΟ ΕΔΩ και ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ».Ένα ιδιαίτερο δημιουργικό εργαστήρι περιμένει τους μικρούς μας φίλους που θα επισκεφτούν την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 12:00 τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης. Μέσω ενός διαδραστικού παραμυθιού, με θεατρικό παιχνίδι και εικαστικά, θα γνωρίσουμε το σώμα μας, θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα γνωριστούμε μεταξύ μας κι όλα αυτά στα πρώτα μας – πολύ εύκολα και απλά - αγγλικά!
Το εργαστήρι αυτό γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Φιλοξενίας του Δήμου Λέσβου στον Καράτεπε, με τη συμμετοχή παιδιών προσφύγων και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-7 ετών.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης, κα Μαρία Νάκκα, τηλ. 22510-40134.

Ο αριθμός συμμετοχών θα είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών του Δήμου Λέσβου στο Καράτεπε και ιδιαίτερα τον κ. Σταύρο Μυρογιάννη, συντονιστή του Κέντρου και την κ. Anna Foura Wafa, διερμηνέα. Ευχαριστούμε επίσης τον Πρύτανη και την διεύθυνση διοικητικής υποστήριξης του Παν. Αιγαίου καθώς και το αστικό ΚΤΕΛ Μυτιλήνης που διασφάλισαν τη μετακίνηση των παιδιών από τον Καράτεπε στη βιβλιοθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com