Ο ΟΠΕΚΕΠΕ διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική Εσπερίδα στο Μουσείο Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική Εσπερίδα την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30 στο Μουσείο Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή με θέμα: «ΟΣΔΕ 2017 - Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017». Στην εσπερίδα θα παρευρεθεί ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κος Αποστολάκης Γεώργιος και αντιπρόσωπος του ΕΛΓΑ.

Σκοπός της Εσπερίδας είναι η ενημέρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου για την ορθή και εμπρόθεσμη υποβολή των αιτήσεων των γεωργών και κτηνοτρόφων, τη τήρηση των υποχρεώσεών τους τόσο για την χορήγηση των άμεσων, των συνδεδεμένων ενισχύσεων και των ειδικών ενισχύσεων στα ΜΝΑ (Μικρά Νησιά Αιγαίου) καθώς τη συνεργασία τους στη διαδικασία των ελέγχων.
Η Εσπερίδα απευθύνεται σε γεωργούς, κτηνοτρόφους, γεωργικούς συμβούλους, φορείς υποβολής των αιτήσεων κ.λ.π καθώς σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο στη συγκεκριμένη διαδικασία πρόσωπο.
Θα ακολουθήσει συζήτηση για όλα τα θέματα που συνδέονται με την αίτηση, τα δικαιώματα βασικής ενίσχυσης, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com