ΔΝΤ: Δεν αποκλείεται να ζητηθεί δέσμευση από την αντιπολίτευση για τα μέτρα

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ζητηθεί δέσμευση και από την αντιπολίτευση σχετικά με τη συμφωνία και τα μέτρα το ΔΝΤ. Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.



Όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ιδιοκτησία για τη συμφωνία. Δεν έχουμε προσεγγίσει κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και στο παρελθόν είχε ζητηθεί συναίνεση. Αυτό όμως, συνήθως το ζητάμε όταν υπάρχει συμφωνία ως προς το πρόγραμμα».

Σε ερώτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, ο Τζέρι Ράις υπογράμμισε πως έχει γίνει σημαντική πρόοδος αλλά πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη προσπάθεια και περισσότερη δουλειά για να γεφυρωθούν οι διαφορές τις οποίες εντόπισε κυρίως στα εργασιακά και το ασφαλιστικό.

Όταν ρωτήθηκε για το πότε θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ τόνισε ότι «οι συζητήσεις συνεχίζονται, το Ταμείο είναι εκεί, όλα βρίσκονται στο τραπέζι, επομένως «δεν θα κάνω πρόβλεψη για τον χρόνο». Ωστόσο, πρόσθεσε πως κινούνται όλοι όσο πιο γρήγορα γίνεται.
http://www.enikonomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com