Η δουλειά που πολλοί θα ήθελαν: Ξαπλωμένος για δύο μήνες με μισθό 16.000 ευρώ

Εθελοντές που είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν στο διάστημα ξαπλωμένοι στο κρεβάτι για δύο μήνες χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τίποτα άλλο, αναζητά το Ινστιτούτο Διαστημικής, Ιατρικής και Φυσιολογίας στην Τουλούζη. Ο σκοπός της "πρόσληψης" είναι η μελέτη των αποτελεσμάτων της μικροβαρύτητας. Ο μισθός δε που δίνεται είναι 16.000 ευρώ!


Επιστήμονες του Ινστιτούτου τονίζουν ότι οι 24 υποψήφιοι για να κριθούν κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να είναι αθλητικοί άνδρες ηλικίας 20-45 ετών, μη καπνιστές, να μην πάσχουν από κάποια αλλεργία και να διαθέτουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 22 και 27, ενώ θα πρέπει ταυτόχρονα να υποβληθούν σε μία σειρά εξετάσεων για δύο βδομάδες πριν και αφού περάσουν δύο μήνες στο κρεβάτι.
Ο επικεφαλής του πειράματος ,Δρ. Αρνάουντ Μπεκ αναφέρει ότι «σκοπός της εν λόγω μελέτης είναι να αναπαράγει την έλλειψη βαρύτητας του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού».

«Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων οι επιστήμονες θα κάνουν μία σειρά από δοκιμές και μετρήσεις στους εθελοντές. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα διαρκέσει 60 ημέρες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εθελοντές θα πρέπει να παραμείνουν στο κρεβάτι, με την κεφαλή τους να κλίνει ελαφρώς προς τα κάτω για λιγότερο από 6 μοίρες», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.
http://www.enikonomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com