Διασυλλογικοί Αγώνες Παίδων/Κορασίδων Δημ.Στάδιο Μυτιλήνης 27-28/04/2017 - Συμμετοχή Φιάσκα Μιχαέλας με την Εθνική Ομάδα

Διασυλλογικοί Αγώνες Παίδων – Κορασίδων 
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου  πρόκειται να διοργανώσει τους Διασυλλογικούς Αγώνες των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων  του 10ου  ομίλου,  στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο κύκλους με πρόγραμμα δύο ημερών,  την Πέμπτη 27 Απριλίου  (ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 17:30)  και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 (ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 18:00).

Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές - τριες που είναι εγγεγραμμένοι στα σωματεία μέλη της ΄Ενωσης   από την Λέσβο και τη Λήμνο και έχουν γεννηθεί τα έτη: 2000-2001  κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, οι οποίοι μπορούν να αγωνισθούν σε δύο αγωνίσματα ανεξάρτητα του χαρακτήρα που θα έχουν (ατομικά ή ομαδικά).
Επίσης συμμετέχουν αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002-2003  των κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄ και μόνο σε συγκεκριμένα αγωνίσματα όπως αναφέρονται στην προκήρυξη των αγώνων, εκτός από δύο ατομικά αγωνίσματα δρόμων.
Στα αγωνίσματα υπάρχουν όρια,  που θα πρέπει να πετύχουν οι αθλητές για να βαθμολογηθούν τα σωματεία τους και όρια Υψηλών Επιδόσεων για την πρόκριση τους,   στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων.

Επόμενοι Διασυλλογικοί Αγώνες που πρόκειται να διεξαχθούν από την ΕΑΣ Λέσβου, είναι των κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017  στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

                   Η    ΦΙΑΣΚΑ ΜΙΧΑΕΛΑ  με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ακόμα μια σημαντική διάκριση της  αθλήτριας  Φιάσκα Μιχαέλας της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, η οποία θα συμμετάσχει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, σε Διεθνή αγώνα 5χλμ. επί δημοσίας οδού, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 1  Μαΐου 2017 στην πόλη Οντέρζο της Ιταλίας .
Στους αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές –τριες της  κατηγορίας  Κ 20   από επτά χώρες της Ευρώπης. Από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν τρείς αθλητές στα 10 χλ. Εφήβων και τρείς αθλήτριες στα 5 χλμ. Νεανίδων.
Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου την συγχαίρει και της εύχεται καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com