"Η πρωταπριλιά πέρασε κύριοι αυτοδιοικητικοί της ΝΔ"

Η πρωταπριλιά πέρασε κύριοι αυτοδιοικητικοί της ΝΔ. Περί διάσπασης του δήμου Λέσβου

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λέσβου για το θέμα της διάσπασης του δήμου Λέσβου, βγήκε λάθος ημερομηνία. Υπονοεί ότι «η μαχόμενη αυτοδιοίκηση και η ΚΕΔΕ» δίνει αγώνα στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την πρόταση αναθεώρησης του Καλλικράτη για το χωροταξικό. Λέει απλά, ψέματα.

Ο «αγαπημένος» της ΝΔ, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, ως μέλος της επιτροπής από την οποία βγήκε η συγκεκριμένη πρόταση, προφανώς στηρίζει τη μη διάσπαση δήμων και θεωρεί τέτοια αιτήματα ως «τοπικιστικού ενδιαφέροντος». Στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 3/4/2017, ΚΑΝΕΝΑΣ αυτοδιοικητικός της ΝΔ, ούτε φυσικά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ,  δεν έθεσαν αυτό το ζήτημα, όπως άλλωστε φαίνεται και από τα πρακτικά και την ομιλία του που είναι εύκολα προσβάσιμη στο διαδίκτυο. Η μόνη παράταξη που έχει θέσει το χωροταξικό ζήτημα επανειλημμένα και γραπτά είναι ο «Συντονισμός Αιρετών»,  στον οποίο συμμετέχουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Άλλου Δρόμου.
Ας σταματήσετε λοιπόν να κοροϊδεύετε το λαό της Λέσβου ή ας βγάζετε τις ανακοινώσεις σας τη σωστή ημερομηνία, δηλαδή πρωταπριλιά.

Στράτος Γεωργούλας
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λέσβου «ο Άλλος Δρόμος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com