Δ. Τζανακόπουλος: Προσπάθεια για συνολική συμφωνία στις 15 Ιουνίου

Στόχος της κυβέρνησης είναι «μια καθαρή λύση» στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας και πρόσθεσε ότι η χώρα έχει «ισχυρή διαπραγματευτική θέση».
«Στις 15 Ιουνίου γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε καθαρή λύση για να πάρουμε μια συνολική συμφωνία και να δώσουμε τέλος στην αμφιβολία για συμμετοχή η μη του ΔΝΤ στο πρόγραμμα» είπε ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι αυτό θα αλλάξει στο σύνολό της την εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι οι πολιτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη, αλλά και το σύνολο των ξένων ΜΜΕ, στηρίζουν το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα της Ελλάδας να βρει λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ του ΔΝΤ και των εταίρων της χώρας και διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμιά πρόταση που θα αφήνει κενά για τη συμμετοχή ή μη του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com