Ποιός ανακάλυψε την Αμερική κωμωδία Θέατρο ΦΟΜ

2 τελευταίες παραστάσεις: AΠΟΨΕ Κυρ.14 κ Δευτ.15 Μαίου 2017 "Ποιός ανακάλυψε την Αμερική" , κωμωδία της Χρύσας Σπηλιώτη από τη Θεατρική Ομάδα του ΦΟΜ. στο ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΜ, 9μμ. - τηλ.6972 210 895 Είσοδος 8 ευρώ / φοιτητικό. - μαθητικό - μειωμένο: 5 ευρώ Σκηνοθεσία : Αντρέας Σεφτελής Παίζουν : Ιωάννα Γιαννακού, Αναστασία Κατσαρού.
.
Σκηνοθεσία : Αντρέας Σεφτελής
Σκηνικά : Βάνια Λουκίδη
Κοστούμια : Ιωάννα Γιαννακού, Αναστασία Κατσαρού
Σχεδιασμός φωτισμών : Αντρέας Σεφτελής
Επιλογή μουσικής: Ιωάννα Γιαννακού, Αναστασία Κατσαρού, Αντρέας Σεφτελής
Φροντιστήριο : Ιωάννα Ανιτσάκη, Πετρούλα Χατζέλη
-------------------------
Παίζουν : Iωάννα Γιαννακού και Αναστασία Κατσαρού.
------------------
αφίσα Stamatis Giannakis
--------------
Eισιτ. 8 ευρώ και φοιτ. - μαθητικό - μειωμένο: 5 ευρώ

--------
Το συναρπαστικό έργο «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική?» της Χρύσας Σπηλιώτη, μια κωμωδία γλυκόπικρη, παρακολουθεί, μέσα από ένα παιχνίδι με το χρόνο, την πορεία και τις αναζητήσεις δυο κοριτσιών που μεγαλώνουν και ανακαλύπτουν τη ζωή μαζί .
Έρωτες, προσδοκίες, το κυνήγι της επιτυχίας, οι όποιες αποτυχίες αλλά και η συμφιλίωση με αυτές, η αναζήτηση της ταυτότητας με παρούσα πάντα τη σκιά του ίδιου άντρα που τον διεκδικούν σε όλη τους τη ζωή… Όλα αυτά συνθέτουν μέσα από μια γραφή ανελέητου χιούμορ το ταξίδι των δύο κοριτσιών από τα πρώτα παιδικά τους χρόνια ως τα γηρατειά .
Το έργο γραμμένο με θαυμαστή θεατρικότητα είναι μια υποκριτική πρόκληση για τις δύο ηθοποιούς, που ερμηνεύοντας όλους τους ρόλους στις αλλεπάλληλες εναλλαγές σκηνών καλούνται να αποδώσουν τις τόσο καυστικές αλλά και ανθρώπινες στιγμές του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com