Εθελοντική Αιμοδοσία στον Μανταμάδο

Όπως σε όλα τα μεγάλα χωριά του Νησιού μας, έτσι και στον Μανταμάδο υπάρχει κοινωνική ανάγκη να δημιουργηθεί μια αυτοδύναμη και πολυπρόσωπη ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε να προστατεύουμε ζωές συγγενών, φίλων, συγχωριανών, συνανθρώπων.

Μια ομάδα που θα διευθύνεται συλλογικά από τους ίδιους τους Εθελοντές συγχωριανούς μας και την εντολή για την διάθεση κάθε μονάδας αίματος, θα την δίνει μόνο ο ίδιος ο Εθελοντής και η ίδια η Εθελόντρια για τις δικές τους μονάδες που έχουν προσφέρει.
Όσοι προσφέρουμε αίμα για συγγενείς ή φίλους σε μία ώρα ανάγκης δεν έχουμε αργότερα το δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας ή το περιβάλλον μας, ενώ αν προσφέρουμε αίμα εθελοντικά σε μία ομάδα Εθελοντών μπορούμε να το ζητήσουμε.
Οι Εθελοντές Αιμοδότες δικαιούνται δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σχετικές με την αιμοδοσία τους, ώστε να προστατεύεται η υγεία τους.

Δώστε το δικό σας παρόν στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. στο Πολύκεντρο Μανταμάδου.
Για όσους θελήσουν να προσφέρουν αίμα, θα γίνει προληπτική εξέταση αιματοκρίτη την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 Μαΐου 10 – 12 το πρωί στον χώρο του Πολύκεντρου Μανταμάδου.


ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com