«ΑΡΙΣΒEΙΑ 2017» στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλονής

Διεξήχθησαν  από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου  το Σάββατο 13 Μαΐου  με συνδιοργανωτή το σωματείο «ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟ»,  οι τοπικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού  με την επωνυμία
«Α Ρ Ι Σ Β Ε Ι Α 2017».

Οι αγώνες έγιναν   στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλονής «Κώστας Κεντέρης», παράλληλα και  σε κοινό πρόγραμμα με τα αγωνίσματα της (Α΄ημέρας)  των Διασυλλογικών Αγώνων Ανδρών-Γυναικών.
Τα «ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2017» περιελάμβαναν αγωνίσματα των κατηγοριών ΜΙΝΙ Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β΄, Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α΄ και ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
Οι αγώνες  έδωσαν την ευκαιρία στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες αθλητών-τριών (ΜΙΝΙ και ΠΠ-ΠΚΒ΄)  να λάβουν μέρος σε ακόμη μία διοργάνωση και για τις μεγαλύτερες ηλικιακά  κατηγορίες αθλητών που συμμετέχουν  στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα,  να  κάνουν  ένα αγωνιστικό τεστ με σκοπό  να πετύχουν  όρια πρόκρισης για  όσους δεν τα κατάφεραν από τα Διασυλλογικά  ή να βελτιώσουν τους χρόνους και τις επιδόσεις τους.
Τους αγώνες παρακολούθησαν από τις κερκίδες του σταδίου  αρκετοί γονείς, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.
Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο,  τα μέλη του Δ.Σ. του  «ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ  ΚΑΛΛΟΝΗΣ»   και ιδιαιτέρως την ταμία του συλλόγου κ. Ντίνα Ψούχλου, για τις προσπάθειές που κάνουν με την διοργάνωση αγώνων όπως ο Ημιμαραθώνιος της Καλλονής και τα ΑΡΙΣΒΕΙΑ και έτσι συμβάλλουν στην παραπέρα  ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού του νησιού μας.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  που σε κάθε διοργάνωσή μας,  βρίσκονται  δίπλα στους αθλητές και στις αθλήτριες των σωματείων μας,  προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, παρέχοντας Ιατρική κάλυψη στους αγώνες.
Τέλος ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και  όλα τα  μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου,  για την παρουσία  και την άψογη συνεργασία,   σε κάθε δραστηριότητα της ΄Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com