Στη Λέσβο ο τελικός του Survivor;

Ίσως η Λέσβος να είναι το νησί που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Survivor. Μάλιστα στα πόδια του Τούρκου παραγωγού Ακούν Ιλιτσάλι του Survivor πέφτουν πακέτα με ευρώ, προκειμένου αυτός να επιλέξει την πόλη όπου θα γίνει ο μεγάλος τελικός.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lesvosnews.gr, ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός, θα προτιμούσε από όλες αυτές τις προτάσεις, να πραγματοποιήσει τον τελικό στη Λέσβο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό του περιβάλλον και τους συνεργάτες του, τον τελευταίο καιρό η πρόταση αυτή ενισχύεται και από τις επαφές που υπάρχουν με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κώστα Αστυρακάκη.
Κύκλοι του δήμου Λέσβου αναφέρουν σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesvosnews.gr:
«Ναι. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε… Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αλλά προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε… Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι παραγωγοί του Survivor ζητούν για τη 5ήμερη διαμονή τους 150 δωμάτια σε ένα μόνο ξενοδοχείο… Αν καταφέρουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα ο δρόμος ανοίγει και ο τελικός θα γίνει στη Λέσβο. Θα είναι ασφαλώς η καλύτερη διαφήμιση που έχει γίνει ποτέ στον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com