2ο Εργατικό Φεστιβάλ στο Αρχοντικό Γεωργιάδη

2οΕργατικό Φεστιβάλ
Αντιιμπεριαλιστικό – Αντιπολεμικό Διήμερο
1-2 Ιούλη στο Αρχοντικό Γεωργιάδη

Η ολοένα αυξανόμενη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που διαδραματίζονται στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε αυτή του Αιγαίου που μυρίζει έντονα μπαρούτι, καθώς και η συμμετοχή της χώρας μας σε 13 ιμπεριαλιστικές – Νατοϊκές επεμβάσεις από τα Βαλκάνια ως την Αφρική και στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση “Noble Jump” που διεξήχθη στη Ρουμανία, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το ρόλο που παίζει, αλλά και αυτόν που θέλει να έχει στο μέλλον η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αυτός ο ρόλος δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση του περιφερειακού ρόλου της ελληνικής αστικής τάξης στην περιοχή.


Δεν διστάζουν να εμπλέξουν τη χώρα όλο και πιο βαθιά σε αιματηρούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Δεν διστάζουν για την κερδοφορία των μονοπωλίων, για την εξυπηρέτηση και εξασφάλιση των συμφερόντων του κεφαλαίου, να βάλουν το λαό, τους εργαζόμενους να ματώσουν και να θυσιαστούν για να τα υπερασπιστούν.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιταχθούν στους δικούς τους σχεδιασμούς, στα δικά τους συμφέροντα, να αγωνιστούν ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στις επεμβάσεις που ξεριζώνουν τους λαούς από τις χώρες τους, που γεννούν την προσφυγιά, που εγκλωβίζουν πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά του Αιγαίου και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών να αγωνιστούμε ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε., στις ΗΠΑ και στους υπόλοιπους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και μηχανισμούς, για ένα κόσμο χωρίς πολέμους, προσφυγιά και εκμετάλλευση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους φορείς του νησιού μας, αλλά και των άλλων νησιών, να συμμετάσχουν στα αντιιμπεριαλιστικά – αντιπολεμικά διήμερα που οργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα Λέσβου, Σάμου και βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιούλη.

Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.

Κοινή πάλη των εργαζομένων όλων των χωρών ενάντια στον κοινό εχθρό, ενάντια στους εκμεταλλευτές, στον ιμπεριαλισμό.

Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή στις επεμβάσεις των Ιμπεριαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com