Στη Λέσβου θα βρίσκεται από την Παρασκευή 30 Ιουνίου ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ Μάνος Ν. Κόνσολας

Στη Λέσβου θα βρίσκεται από την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μάνος Ν. Κόνσολας, ο οποίος θα ενημερωθεί από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας του τουρισμού στο νησί, λόγω μεταναστευτικού αλλά και των πρόσφατων σεισμών.
Η επίσκεψη αυτή προγραμματίστηκε μετά από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να εντοπιστούν λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

 Το πρόγραμμα του κ. Κόνσολα  και του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου έχει ως εξής:
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Παυλακέλλης» του Επιμελητηρίου Λέσβου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση – συζήτηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων του τουρισμού.
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στη 1:30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Παυλακέλλης» του Επιμελητηρίου Λέσβου θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Το Σάββατο 1 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε τουριστικές περιοχές της Λέσβου, όπως Πέτρα και Μόλυβο, που έχουν υποστεί σοβαρές απώλειες, όσον αφορά την τουριστική κίνηση, λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος. Οι δύο βουλευτές, μεταξύ άλλων, θα συναντηθούν με επαγγελματίες των περιοχών και εκπροσώπους αυτών.  
ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com