«5οι Παλλεσβιακοί Αγώνες Βετεράνων Αθλητών και Αθλητριών Στίβου»

Από την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σε συνεργασία με την Επιτροπή Βετεράνων Αθλητών Στίβου και υπό την αιγίδα,  του Δήμου Λέσβου και του Νομικού Προσώπου Δ.Δ.  Αθλητισμού – Πολιτισμού & Τουρισμού , διεξήχθησαν    το  Σάββατο 27/05/2017  στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής, οι  «5οι  Παλλεσβιακοί  Αγώνες Βετεράνων Αθλητών και Αθλητριών Στίβου».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε  και αγωνίσματα της κατηγορίας των ΜΙΝΙ Παμπαίδων-Παγκορασίδων, αθλητών-τριών γεννηθέντων τα έτη 2006-07-08.
΄Ηταν μια ιδιαίτερη διοργάνωση η οποία  έδωσε την δυνατότητα σε παλαίμαχους αθλητές-τριες, πρωταθλητές-τριες, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα αγωνίσματα  γυρνώντας το χρόνο πίσω.
Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και η συγκίνηση έκδηλη  σε όλους τους συμμετέχοντες Βετεράνους, αφού συναγωνίστηκαν ταυτόχρονα σε κάποια αγωνίσματα παλαιοί προπονητές μαζί με τους αθλητές τους.
        Το μήνυμα απ΄ αυτή τη διοργάνωση,    είναι η αναγκαιότητα να καθιερωθούν οι αγώνες  ως θεσμός  και στόχος των διοργανωτών  είναι  να ιδρυθεί  σύλλογος Βετεράνων αθλητών Στίβου στην Λέσβο.
        Ευχαριστούμε  θερμά αρχικά όλους τους συμμετέχοντες Βετεράνους αθλητές-τριες που έδωσαν το παρόν, αλλά και τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ.
       Επίσης ευχαριστούμε   το Δήμο Λέσβου,  τον Πρόεδρο  κ. Δημήτρη Αλεξίου και τα μέλη του ΝΠΔΔ Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου  για την στήριξή τους, τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που για άλλη μια φορά παρείχαν  εθελοντικά τις υπηρεσίες τους,  όσον αφορά την Ιατρική Κάλυψη των αγώνων με την κινητή μονάδα, ιατρούς και νοσηλευτές   και τέλος όλους όσους  συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com