Ξεκινάνε οι προβολές ταινιών στο θερινό κινηματογράφο cine ΑΡΙΩΝ στον Μολυβο Λέσβου

Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην ημερομηνία που θα ξεκινήσουμε τη λειτουργία μας για το καλοκαίρι 2017.

Αν ο καιρός δεν είχε τρελαθεί, κάνοντας τον φετινό Ιούνιο  να φαίνεται ως Νοέμβρης, όλα δείχνουν τελικά, ότι η μηχανή προβολής στο cine ΑΡΙΩΝ στη Μήθυμνα θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία της, το ερχόμενο σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Ιουνίου για να μας χαρίσει και φέτος υπέροχα κινηματογραφικά βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και τον χειμώνα που πέρασε φροντίσαμε την αυλή μας, τα λουλούδια μας, τον εξοπλισμό μας, παρακολουθήσαμε ταινίες, ενημερωθήκαμε για όσες θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι και με γρήγορους ρυθμούς ολοκληρώνουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για να σας υποδεχθούμε ξανά σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Ορισμένες ταινίες που θα προβληθούν είναι «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», η τελευταία ταινία της Κόπολα «Αποπλάνηση», το "Wonder Woman", η «Μούμια», η τελευταία ταινία του Ελληνοδανού σκηνοθέτη Νικολάι Αρσέλ-Τατά (ο οποίο κατάγεται από την Πέτρα) «Μαύρος Πύργος» και βέβαια τις καλύτερες ταινίες του χειμώνα.

Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά, ενώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από τη σελίδα του Open Air cinema ΑΡΙΩΝστο facebook και στο τηλέφωνο 6977626976.

Καλό Καλοκάιρι και σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com