1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στην ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑ

Tην Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στο γήπεδο Μπάσκετ της Παναγιούδας ο Α.Ε.Σ  ΘΗΣΕΑΣ Παναγιούδας συνδιοργάνωσε με το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, την 1η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΛΑΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ   και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ .

 Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με το
  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ του  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ, που χόρεψαν παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους χορούς του τόπου μας, και καταχειρικροτήθηκαν.(ΦΩΤΟ-1)
 Στην συνέχεια ακολούθησε αγώνας Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων
 ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΗΣΕΑ   (ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗΣ Π., ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ Κ., ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Σ., ΜΠΡΟΥΖΑΣ Τ., ΣΑΛΑΒΟΣ Σ., ΧΩΜΑΤΑΣ Σ., ΑΝΤΩΝΕΛΛΗΣ Α., ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ Δ., ΔΟΥΚΑΚΗΣ Μ., ADAM EIVERI) με τους (ΦΩΤΟ-2)
 ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ  (ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ Ι., ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ Π., ΚΑΡΕΚΟΣ Π., ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Δ., ΖΕΣΤΟΣ Ι., ΖΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Σ., ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ Μ., ΛΕΒΕΝΤΕΛΛΗΣ Π.,),(ΦΩΤΟ-3)
που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στις κερκίδες,
 με τελικό νικητή (54-51) την ομάδα του Θησέα.
Την παράσταση έκλεψε ο αμερικανός παίκτης ΑDAM EIVERI(Πανεπιστήμιο της ΑΙΟVΑ),που αγωνίστηκε με την ομάδα του ΘΗΣΕΑ, και με τα καρφώματα του έδωσε άλλη αίγλη στον αγώνα.
Στο τέλος έγιναν βραβεύσεις του χορευτικού (από τον Ταμία του ΘΗΣΕΑ ,κ.ΤΣΑΜΟΥΡΑ) (ΦΩΤΟ_4)   και της ομάδος του ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ (από τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ ,κ ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗ),(ΦΩΤΟ -5)  για την συμμετοχή του  στην εκδήλωση.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΙΓΝΑΤΙΑ            ΠΟΛΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com