37η Γιορτή - Φεστιβάλ Ούζου στο πάρκο της Επάνω Σκάλας Μυτιλήνης

Την 37η Γιορτή - Φεστιβάλ Ούζου διοργανώνει από σήμερα Παρασκευή 28 έως και τη Κυριακή 30 Ιουλίου ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα».

Ο καθιερωμένος πλέον θεσμός έρχεται και φέτος να διασκεδάσει τους κατοίκους της πόλης, με τα διάφορα δρώμενα που έχουν προγραμματιστεί από το Σύλλογο που το διοργανώνει κάθε χρόνο.


Τα προεόρτια της 37ης Γιορτής - Φεστιβάλ Ούζου, που θα γίνουν σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, περιλαμβάνουν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από τμήματα διαφόρων πολιτιστικών και άλλων σωματείων.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τη συμβολή του Δήμου Λέσβου από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μυτιλήνης "Η Επάνω Σκάλα".

Η Γιορτή Ούζου αποτελεί πλέον θεσμό για τη Μυτιλήνη και έχει σκοπό την ανάδειξη του τοπικού προϊόντος και της τοπικής παράδοσης καθώς περιλαμβάνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις με γαστρονομικό περιεχόμενο.

Η Γιορτή Ούζου περιλαμβάνεται στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του "Λεσβιακού  Καλοκαιριού 2017" που εκπονεί ο Δήμος Λέσβου.

Παρασκευή 28 έως Κυριακή 30 Ιουλίου

Τριήμερος εορτασμός για την 37η Γιορτή Ούζου με δυο μουσικές παραστάσεις από τα συγκροτήματα «ΜΑΓΜΑ» και «Ηχόχρωμα» και το Χορευτικό του Δήμου Λέσβου με τον Κώστα Αγκοπιάν

Από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού- Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Επάνω Σκάλα»

Στο Πάρκο Επάνω Σκάλας

Ώρα έναρξης 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com