Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Π.Μπουκάλα στο Μουσείο Τεριάντ συμμετείχε το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Σε μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που την παρακολούθησε πλήθος κόσμου συμμετείχε το Αναγνωστήριο της Αγιάσου. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τεριάντ, στη Βαρειά, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο για το Δημοτικό τραγούδι, του δημοσιογράφου  της «Καθημερινής» και κριτικού  Παντελή Μπουκάλα.
Για το βιβλίο μίλησαν ο φιλόλογος-εκπαιδευτικός και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Αναγνωστηρίου Παναγιώτης Σκορδάς, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Πρόεδρος του Δ.Σ του Μουσείου Τεριάντ Δημήτρης Παπαγεωργίου,  ο θεολόγος-εκπαιδευτικός Θανάσης Καλαμάτας και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Στη συνέχεια παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια έπαιξαν το ΚΕΣΑΜ και τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταξιαρχών «Η Πρόοδος».
Χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Κλεάνθης Κορομηλάς  ευχαριστώντας τον Παντελή Μπουκάλα για τη μεγάλη δωρεά βιβλίων στο Αναγνωστήριο.
Την εκδήλωση οργάνωσαν το Μουσείο Τεριάντ, η Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων  Λέσβου και οι εκδόσεις Άγρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com