Η δημοτική αρχή και το "διαζύγιο" με τη δημοκρατική ευαισθησία στις εξωτερικές της επαφές. Με αφορμή την επίσκεψη του πρέσβη των ΗΠΑ

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ επισκέπτεται το νησί μας.
Η επίσκεψη ήταν κρυφό μυστικό άλλα καλά προετοιμασμένο από τις αρχές του τόπου, δήμαρχο και περιφερειάρχη.
Να θυμίσω ότι η κυβέρνηση του ευθύνεται για τον πόλεμο στη Συρία και τον τρόπο διαχείρισης του προσφυγικού (IRC με έδρα την Ν. Υόρκη) και για τις μνημονιακές πολιτικές (μέσω Δ.Ν.Τ που ελέγχει απόλυτα) που έχουν καταστρέψει και αυτόν τον τόπο.

Επιπλέον ο συγκεκριμένος κύριος, όπως έχει αποκαλυφθεί με ηχητικά ντοκουμέντα, ενορχήστρωσε τη φασιστική εξέγερση στην Ουκρανία και συνακόλουθα τη δημιουργία αντίστοιχης κυβέρνησης (εχθρικής προς τα συμφέροντα της χώρας μας και της ελληνικής καταγωγής πληθυσμού της χώρας).
Ο πρέσβης έδωσε "συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για τη διαχείριση των κρίσεων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".
Είναι η δεύτερη ανησυχητική περίπτωση των επαφών εξωτερικής πολιτικής της δημοτικής αρχής μετά την αδελφοποίηση με πόλη στο Ισραήλ που έγινε μέσα από διαδικασίες που ουσιαστικά επέβαλε η Ισραηλινή κυβέρνηση (σύμφωνα και με την γραπτή εισήγηση).
Ο τόπος αυτός είχε πάντοτε δημοκρατικά αντανακλαστικά και στις επαφές του με χώρες που έχουν πραγματοποιήσει και συνεχίζουν να πράττουν εγκλήματα κατά πληθυσμών.
Η δημοτική αρχή όμως φαίνεται να μην μπορεί να αρθρώσει λόγο υπεράσπισης αυτής της ιστορίας του τόπου και των ανθρώπων του.
Κρίμα.
Στρατος Γεωργουλας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Λέσβου "ο Άλλος Δρόμος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com