Μπαλάφας: Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες

«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες» δήλωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Με αφορμή τη μείωση των εισφορών που πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες -όπως είπε- σταμάτησε ένα μηχανάκι στο δρόμο και ο οδηγός του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση "ευεργέτη".

«Σάς λέω γεγονότα», πρόσθεσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, επισημαίνοντας «δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες».

Ο κ. Μπαλάφας αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς/εισαγγελικούς λειτουργούς υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια τη Δικαιοσύνη.

«Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών;» διερωτήθηκε.

«Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» επεσήμανε ο κ. Μπαλάφας κάνοντας λόγο και για παραδικαστικά κυκλώματα που πλήττουν το κύρος της Δικαιοσύνης.

«Θέλει προσοχή από όλους μας στην κατεύθυνση να μην εξυπηρετούμε άλλους σκοπούς πέρα από την αυστηρή απόδοση και ερμηνεία του νομικού και θεσμικού μας πλαισίου, ίσως κάποιες στιγμές αυτό, στο όνομα κάποιας σκοπιμότητας, μπαίνει δεύτερο» παρατήρησε ακόμη.

Σε ό,τι αφορά την έξοδο στις αγορές, ο υφυπουργός σημείωσε ότι ,η κυβέρνηση δεν βιάζεται, λέγοντας «δεν σκοτωνόμαστε δεν τρελαινόμαστε, δεν θέλουμε η έξοδος να είναι έξοδος μαϊμού. «Η μιζέρια δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό, καμία ωραιοποίηση, αλλά όχι και καταστροφολογία» πρόσθεσε.

http://www.enikonomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com