Καλή σχολική χρονιά από την Ένωση συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δήμου Λέσβου


      Το Δ.Σ. της Ένωσης συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δήμου Λέσβου με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά με υγεία,  τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς, δασκάλους και καθηγητές.
  Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με πολλά προβλήματα τόσο από τις επιπτώσεις του πρόσφατου σεισμού όσο και από παλαιά χρόνια προβλήματα .

     Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης με πολύ όρεξη και με μεθοδικότητα και σοβαρότητα είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στο πλευρό των συλλόγων για να βοηθήσει και να συμβουλέψει όποτε του ζητηθεί.
Μέσα από τις επιτροπές που συμμετέχουν τα μέλη του Δ.Σ. με τις ενέργειές του και τις παρεμβάσεις τους προασπίζουν τα συμφέροντα των σχολείων . Με προσωπικές συναντήσεις με τους αρμόδιους και με έγγραφα στα αντίστοιχα υπουργεία ζητούνται να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που έχουν τα σχολεία μας (καθαρίστριες ,επιπλέον χρηματοδότηση κ.α. ) .
Μέχρι σήμερα το νέο Δ.Σ. με ενέργειές του πέτυχε να δοθεί λύση στα εξής άμεσα προβλήματα που αντιμετώπισε 
1. Αλλαγή διορθωτικού κέντρου για τους υποψηφίους της Λέσβου των πανελλαδικών του 2017  (αδικαιολόγητες χαμηλές βαθμολογίες τις προηγούμενες χρονιές ιδίως στο μάθημα της Έκθεσης)
2. Αλλαγή της ώρας εξετάσεων των εξ αναβολής Πανελλαδικών εξετάσεων (είχαν ορισθεί στις 16:00 με έντονο καύσωνα) 
3. Ποσόστωση λόγω σεισμού για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών της Λέσβου .
     Βρισκόμαστε ακόμα στην διαδικασία αντιμετώπισης για την ποσόστωση για τους υποψηφίους για τις στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας .
Ενημερώνουμε τους συλλόγους ότι είμαστε στο πλευρό τους για να βοηθήσουμε αρκεί να μας το ζητήσουν και ότι έγγραφα στέλνουν  να τα κοινοποιούν στην Ένωση ώστε και γνώστες να είμαστε αλλά και αν μπορούμε να βοηθήσουμε ή να συμβουλέψουμε .

Επειδή γνωρίζουμε ότι πολλοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τόσο με τα καταστατικά τους όσο και με τα φορολογικά τους ενημερώνουμε ότι μπορούμε να συμβουλέψουμε και να κατευθύνουμε για την επίλυση τους . Τα τηλέφωνά μας και το email μας είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία .
Αν υπάρχουν σύλλογοι που θα κάνουν εκλογές φέτος θα παρακαλέσουμε να ενημερωθεί η Ένωση για τα αποτελέσματα και τα τηλέφωνα & email του προέδρου και του γραμματέα ώστε να στέλνονται ενημερωτικά δελτία και να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας .   

  Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Καρέκος Παναγιώτης Καρίπης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com