ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβρόγλου, για την άμεση ανταπόκριση και δημιουργία νέων υποδομών και εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας, για την προσωρινή στέγαση των μαθητών μετά τον σεισμό της 12ης Ιουνίου2017.

 Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους του Λεσβιακού Λαού, της Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Νησιού μας αλλά και των Γονέων και Μαθητών του Δ.Σ και Νηπιαγωγείου Βρίσας, για την άμεση ανταπόκρισή σας και τη δημιουργία νέων υποδομών και εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου για την προσωρινή στέγαση των μαθητών μετά τον καταστροφικό της 12ης Ιουνίου 2017.
    Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών σας κα Έφη Φλώρου και τον Προϊστάμενο Τεχνικού τμήματος κ. Βασίλη Παύλου για την αμεσότητα των ενεργειών τους που είχαν ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να εκτελούνται οι απαραίτητες εργασίες και πολύ γρήγορα και έγκαιρα να λειτουργήσει το σχολείο της Βρίσας, μέχρι να  αναγερθεί νέο κτίριο.
   Η συνεργασία του Δήμου Λέσβου με το Υπουργείο και  με τα παραπάνω στελέχη θεωρώ ότι ήταν άψογη και αποτελεσματική.
    Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ θερμά.


Ο Δήμαρχος Λέσβου
Σπυρίδων Γαληνός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com